Minikonfirmand & Gospel

Hvad

Overalt i Danmark tilbyder kirkerne minikonfirmandundervisning for 3. eller 4. klasser. Det er egentlig undervisning i kirke og tro –på et tidspunkt, hvor 3./4.klasserne befinder sig et dejligt sted mellem dåb og konfirmation!

De sidste par år har vi i Græse/Sigerslevvester Sogn taget initiativ til en helt ny form for minikonfirmandundervisning – nemlig et mini-gospelkor, som med stor velvilje fra Græse Bakkeby Skole, har lånt musiklokalet på skolen siden 2017. Med ansættelsen af vores nye Kirke- & Kulturmedarbejder, bygger vi nu videre på dette koncept, så vi tilbyder det til alle i 4-6. klasse.

Hvorfor

Målet er at deltagerne møder og lærer kirke og kristendom at kende gennem fællesskab, gospel, teater-lege, bøn og historier. Vi lægger vægt på at skabe et frit rum hvor tro kan udforskes.

Hvor/Hvornår

Musiklokalet på Græse Bakkeby Skole. 11 Torsdage kl. 15.00 - 16.00 Første gang er d. 20/2 2020

Vi slutter af med en Festgudstjeneste i Græse kirke søndag den 17. maj kl. 10.30 hvor deltagerne vil synge Gospel og vise noget af det vi har lavet. Vi håber, at rigtig mange vil møde op – forældre, bedsteforældre, venner – alle er velkomne!

Hvem

Alle børn er velkomne til at deltage i Minikonfirmand og Gospel - uanset om de er medlem af folkekirken eller ej.

Børnene undervises af Kirke- & Kulturmedarbejder Ragna Goings og Gospeldirigent Mads Andersen.

Vi ses på den anden side af Corona lock-down!

Den planlagte Festgudstjeneste d. 17/4 er, som alle andre Gudstjenester, lavet om til en Livestreaming Gudstjeneste på Kirkens Facebookside.

Vi glæder os til at komme i gang med Minikonfirmand & Gospel igen, når situationen tillader det. Om ikke før, så til efteråret!

 

Minikonfirmand Kalender

Ingen begivenheder fundet.

Deltag i online kirke på vores facebookside i denne Coronatid

Vores online Gudstjenester er en dejlig blanding af Gospel, Prædiken & Salmer.