SHOUT Gospel Voices

SHOUT Gospel Voices er et kor med stor rummelighed, og der er altid plads til flere! Vi er medlemmer af koret, fordi vi elsker at synge gospel – af glæde, om glæde og for at glæde. Det sociale samvær sættes højt, fuldstændigt som respekten til hinanden.

Gospel kalender

03dec kl. 18:00

Shout Gospel Voices (Hold 1)

Gospelkoret Shout Gospel Voices øver hver torsdag i Græse Kirkelade.

I >

Mere end et Gospelkor

Medlemmerne af koret fortæller samstemmende, at man bliver afhængig af fællesskabet og den gode stemning. Hvis man er trist, går man med garanti glad hjem.

Mange betragter koret som et fristed, hvor man helt uforpligtende kan indgå i et sangfællesskab, som trods det kristne budskab, ikke stiller krav til den enkeltes overbevisning.

Man kan komme som man er og byde ind med det man kan. Ét er sikkert; du kommer til at gå rigere hjem, for her er plads til latter og fordybelse.

Kom og vær med

I SHOUT Gospel Voices vil du opleve glæde og begejstring for sangen samt et dejligt fællesskab.

Du er velkommen til at møde op ved en af de første korprøver i hver sæson (september/februar) og mærke stemningen.

Om du har sunget før eller er nybegynder, er uden betydning, når blot du er fyldt 15 år. Det vigtigste er, at du kan lide at synge! Så kom og prøv det af!

Hvor

Græse Kirkelade, Græse Bygade 25, 3600 Frederikssund

Hvornår

Fra kl 19:00 til kl. 21:30 - Dog ikke i Skoleferier og på Helligdage

Vil du vide mere

Koret består i dag af ca 100 glade sangere fordelt på tre stemmegrupper.

Du kan læse mere om SHOUT Gospel Voices på:

Vores egen hjemmeside www.shoutgospel.dk

Gospelnation www.gospelnation.dk

Korets facebookside

Korleder er: Mads Andersen, som er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, med specialer i bla.a.: Gospelmusik og Undervisning. Læs mere på www.mads-andersen.dk

Kirkens facebookside

Her poster vi bla.a. særlige events, billeder fra det der sker i kirken, og meget andet.

I år kan du følge med i Græse Kirkes online JULEKALENDER på vores facebookside.

Ny video hver dag i dec!