Fotos fra en udendørs Julegudstjeneste

Af: Mads Holm Andersen
Selvom mange kirker var nødt til at aflyse gudstjenester juleaften, lykkedes det os at gennemføre en alternativ, men hyggelig udendørs julegudstjeneste på græseplænen foran kirken. Se billederne her.

Vi elsker at få idéer og gøre tingene lidt anderledes i Græse Kirke, og juleaften mødtes vi og hørte juleevangeliet på vores skønne græsplæne foran kirken.

Da det blev klart at vi ikke kunne holde julegudstjeneste på de sædvanlige manerer i 2020, måtte der tænkes anderledes, men det er heldigvis noget af det vi holder meget af at gøre, så det lykkedes at planlægge og afholde en anderledes og hyggelig udendørs julegudstjeneste torsdag d. 24. december kl 15.00 foran kirken på vores skønne kapelgrund.

Her kan du se billeder fra gudstjenesten, hvor DR også kom forbi for at tage del i oplevelsen.

Del dette: